16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 09 грудня 2021

    До новорічних свят наша команда запускає комунікаційну кампанію «З Гідом все просто». Щотижня ми будемо нагадувати вам про всі можливості ресурсу «Гід з державних послуг». Щоб не витрачати купу часу на пошук відповідей, можна просто відкрити Гід з державних послуг. Скористатися усіма можливостями можна на онлайн-ресурсі https://guide.diia.gov.ua/.

    Міністерство соціальної політики оголошує проведення конкурсу на кращий соціальний проєкт / ініціативу «Будуємо країну без бар’єрів разом!», метою якого є виявлення кращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих в громадах на території України фізичними особами, громадськими та релігійними організаціями, впровадження практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права та прав людини. Заявки на участь приймаються до 7 лютого 2022 року на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

    Василь Чепелюк, Леся Корсак, Сергій Мартинюк вакцинувалися, аби жити, спілкуватися, творити без обмежень. Відомі волиняни про те, як COVID-19 вплинув на життя і як завдяки вакцинації повернутись до звичних і улюблених справ:  https://fb.watch/9Nn7NqrJyl/ 

    Пандемія COVID-19 змінила наше життя. Та ми не втрачаємо надію повернутися до подорожей без обмежень, вільних походів у театри, на стадіони, обіймів з рідними та друзями без застережень. Завдяки вакцинам у нас є спосіб покласти край пандемії та відновити своє звичне життя. Твоя свобода та життя – твій вибір! https://fb.watch/9NnxHh8HWG/

    8 грудня 2відбулося засідання регіональної координаційної ради з питань гендерної політики, протидії торгівлі людьми та запобігання домашньому насильству. Участь у заході взяла заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук. У ході засідання її учасники обговорили та проаналізували стан виконання в області державних документів з гендерної рівності. Серед них – план заходів з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека».

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua