Версія для друку
П'ятниця, 09 вересня 2016 14:33

Заходи до Дня фізичної культури і спорту

Прийшли привітати: голова районної державної адміністрації Наталія Василець та  заступник голови районної ради  Алла Мельник.

З року в рік у районі проводяться спортивні змагання, чемпіонати, фестивалі. масові заходи.

Сьогодні у районі успішним є відділення боксу. Під керівництвом Семко Юлії Миколаївни юні боксери - призери та переможці чемпіонатів та першостей області, першостей України, призери чемпіонатів Європи та міжнародних турнірів.

Якщо говорити про спортшколу, то неможливо обминути увагою баскетбольну команду, яку тренує Володимира Андрійовича Бориса. Він завжди веде свою команду до перемоги, команда займає призові місця на першості області з баскетболу серед дівчат та юнаків. З честю гордий за Чемпіонів Волинської області з баскетболу серед юнаків, фіналістів Чемпіонату України в м.Києві. Дякуюємо Вам за вашу наполегливу, і результативну працю!

Славні спортивно - сімейні традиції популяризує сім’я Гладчуків з міста Устилуг, неодноразові переможці районних та обласних змагань «Тато, мама, я – спортивна сімя».

Подякували людям, які небайдужі до розвитку спорту в районі, всіляко підтримують спортсменів району, підставляють своє надійне плече для подальших, впевнених кроків у розвиток такого динамічного (амбітного) районного спорту.

В такий особливий день, згадали та відмітили людей, які стояли у витоків розвитку фізичної культури і спорту в нашому районі сприяли гармонійному розвитку дітей та виховували любов до занять спортом. Особливої уваги заслуговують люди, які багато років пропрацювали віддаючи себе спорту, це Борисюк Арсен Арсенович, Загорський Михайло Петрович, Сокольчук Віра Андріївна, Коханська Зіна Олександрівна, Дуда Марія Михайлівна.

Ми пишаємося Вами, шановні, вперед з новими успіхами до нових перемог!!!.

Переглядів 5207

Галерея зображень