Версія для друку
Четвер, 21 вересня 2017 15:12

Володимир Гунчик працює в Києві

Як і було анонсовано раніше, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області бере участь у засіданні колегії Міністерства енергетики та вугільної промисловості України під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона. Зокрема, обговоривши проблемні питання вугільної галузі в цілому, необхідно визначити  перспективи вугільної галузі краю на 2018 рік. Аби висловити спільну позицію у Києві, над цим питанням днями працював Володимир Петрович із активом профспілкових організацій та керівництвом ДП «Волиньвугілля».

Окрім того, голова облдержадміністрації відвідає Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. Традиційно, обговорять основні напрямки роботи на наступний рік.

Не менш важливим залишається питання розміщення військової частини А0959 (204-ї бригади тактичної авіації), на військовому аеродромі в місті Луцьку. До слова, військова частина виведена із Бельбеку (АРК) та тимчасово дислокується у Миколаїві. Між іншим, це питання піднімав голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час робочого візиту Президента України Петра Порошенка на Волинь у травні поточного року.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 4212