Версія для друку
Середа, 29 вересня 2021 11:02

Райдержадміністрація, міськрада, РТЦК та СП: навчання батальйону тероборони відбуваються на базі стратегічних об’єктів

29 вересня зранку у голови райдержадміністрації Юрія Лобача відбулась нарада з питань ходу в районі навчань тероборони, оскільки саме цього дня тренувальні заходи охопили стратегічно важливі об’єкти: приміщення РДА, міськради, районного центру комплектування та соціальної підтримки. Як доповів військовий комісар Руслан Яцій, навчання триває відповідно до затвердженого плану. Попередні дні були присвячені стрільбам на полігоні, де військовозобов’язані та резервісти відпрацьовували навички стрільби із пістолета, кулемета і автомата Калашникова. А нинішній день покликаний сформувати в призовників батальйону уміння забезпечувати систему захисту стратегічних об’єктів інфраструктури.

Голова райдержадміністрації в свою чергу обговорив із військовим комісаром питання побуту, транспортного забезпечення резервістів, а також план проведення заключних заходів навчань тероборони – урочистого шикування та мітингу, нагородження районними відзнаками тих, хто найкраще проявив себе в ході навчальних зборів.

А вже о 10 годині резервісти та нацгвардійці виставили перед приміщенням райдержадміністрації блок-пости, забезпечили патрулювання прилеглої території, охорону персоналу та майна.

Переглядів 4448

Галерея зображень